Den skadde mannen i 30-årene er kjørt til Ullevål sykehus. Arkivfoto: Arnsten Linstad

Kvinne pågrepet etter å ha knivstukket mann i Brugata

Mannen som ble knivstukket i Brugata fikk raskt hjelp fra ambulansepersonell på stedet. Politiet pågrep en kvinne mistenkt for ugjerningen.

Publisert

Kvinnen skal ha knivstukket mannen rett utenfor uteserveringen ved det kjente serveringsstedet Teddy`s softbar mandag kveld. Politiet fikk melding om knivstikkingen rett etter klokka 20.

— Politi og ambulanse er i Brugata etter en knivstikking. En kvinne er pågrepet på stedet, og ambulansepersonell jobber med mannen, som ikke er livstruende skadd. Vi sikrer spor på stedet, og innhenter vitneopplysninger, opplyser Oslopolitiets operasjonssentral mandag kveld.

— Har fått en rift i armen

VårtOslo har skrevet en rekke saker om narkomiljøet i Brugata. Men det er foreløpig uklart om kvinnen som knivstakk mannen er en del av det belastede miljøet i gågata.

Daglig samles mange Oslos rusmisbrukere rett ved Frelsesarmeens hjelpetilbud i Urtegata på Grønland. Foto: Arnsten Linstad

I vår mente flere som kjenner rusmiljøet i Oslo at hyppig tilstedeværelse av uniformert politi i Brugata gjorde at narkomiljøet var i ferd med å flytte seg over Akerselva, og til Urtegata på Grønland.

— Det var flere vitner til hendelsen, og politiet innhenter opplysninger for å avklare hendelsesforløp og årsakssammenheng. Den skadde kjøres sykehus, med kuttskade i armen, ikke livstruende. Den pågrepne er kjørt arresten, opplyser politiet klokka 20.50 mandag kveld.

Powered by Labrador CMS