Annonse

Skøyter er en populær vinteraktivitet for store og små.
Skøyter er en populær vinteraktivitet for store og små.

Vinterferie i Oslo? 5 tips til hva du kan gjøre

Vinterferien er rett rundt hjørnet! Her er noen tips til deg som skal tilbringe vinterferien i Oslo.

I Oslo starter vinterferien i uke 8 - altså fra og med mandag 20 februar til fredag 24 februar.

Selv om flere av de store reiseselskapene vitner om fulle fly til varmere strøk, med klassiske reisemål som Gran Canaria, Tenerife og Bangkok på topp, så er det nok mange som holder litt ekstra på pengene i år og velger å tilbringe vinterferien hjemme.

Overnatte i Oslo?

Skal du overnatte i Oslo kan du bo på hotell eller vandrehjem - alt etter hva ditt budsjett tillater. Et tips er å betale hotell med bonuspoeng om du har det - sjekk om ditt kredittkort har bonuspoeng eller rabatter du kan bruke før du booker overnatting. Kanskje har du bonuspoeng opptjent som du kan bruke til å betale overnattingen med.

Generellt sett så bruker prisene på hotell å gå opp noe under vinterferien så det lønner seg å sammenligne nøye. Du kan også sjekke muligheter som Airbnb eller annen privat utleie da dette kan være et vesentlig billigere alternativ enn hotell.

Her 4 tips til deg som skal tilbringe vinterferien i Oslo

  • Oslo for den kulturinteresserte - Besøk Munchmuseet, Nasjonalmuseet eller Kon-Tiki Museet. Akershus festning er også et sikkerstikk for deg som er interessert i historie og kultur

  • Utforske byens parker og nærområde - ingenting er så fint som Oslo en vakker vinterdag. Å ta en lang runde i Frognerparken, Slottsparken og ikke minst Vigelandsparken er en flott opplevelse for store og små. Avslutt med lunch på en av Oslos mange kafeere eller ta med kakao og nistepakke og spis ute om været tillater det.

  • Shopping i Oslo - Oslo byr på mange muligheter for den shoppingsugne.
    Butikkene ligger tett i Karl Johans gate, eller velg et av Oslos mange kjøpesenter om været ikke er på topp. Aker Brygge og Bogstadveien er også bra valg for de som kjenner for å la kredittkortet gå varmt.

  • Utendørs aktiviteter: Tradisjonelle vinterferieaktiviteter finner du overalt i Oslo. Du kan gå på ski eller i Nordmarka, eller ta turen til Holmenkollen for en spektakulær utsikt over byen. Hva med en tur på skøyter i spikersuppa?

  • For danseløven - søker du en vinterferie med natteliv og underholdning kan du finne noe for enhver smak i Oslo. Besøk en konsert eller se et show og utforsk byens store utvalg av barer og nattklubber. Gå på Stand up på Latter eller se en forestilling på teateret. I Oslo finnes noe for enhver smak.

Dette er bare noen av de mange aktivitetene du kan gjøre i Oslo. Oslo er en flott by med mange opplevelser for store og små. Oppdag byens mange attraksjoner for å få mest mulig ut av vinterferien.

Powered by Labrador CMS