Annonsørinnhold

Krypto-begivenheter i Oslo

Interessen for kryptovaluta har økt enormt mye de siste par årene, og dette betyr også at det er mye mer kunnskap og ikke minst muligheter til å lære om emnet.

En av de måtene man kan lære mer om kryptovaluta på er å delta på events, konferanser og andre begivenheter.

Dette er nemlig ikke bare en god anledning til å lære mer, noe som er bra i seg selv, men også når det kommer til dette med å faktisk skape seg et fellesskap rundt dette med kryptovaluta, slik at du kan lære enda mer og dele erfaringer.

Hvis kryptovaluta er noe du interesserer deg for, kan du leser mye mer om dette på cryptomeister.com/no/, og nå skal vi dykke litt dypere inn i noen av de begivenhetene som finnes i Oslo når det kommer til å lære mer om kryptovaluta.

Oslo Blockchain Day

Oslo Blockchain day er en av de aller største konferansene i Norge når det kommer til krypto og ikke minst blokkjede-teknologi som helhet og er noe mange reiser langveis fra for å få lov til å oppleve. Når det kommer til kryptovaluta skulle man kanskje tro at dette var en konferanse der alle de små spillerne som investerer i krypto kommer, og dette er sant det, men det kom også raskt påmeldinger fra både DNB, Statskraft og Skatteetaten da konferanse skulle på programmet i 2018.

Dette med blokkjede-teknologi har nemlig stor interesse innenfor det brede finansielle markedet også, og det er derfor ikke overraskende at det er interesse fra også de store, norske spillerne innenfor norsk økonomi.

Blockchangers Community

Det å skape et sterkt fellesskap er noe av det som er aller viktigst når det kommer til det å bli bedre til noe. Det å kunne utveksle erfaringer og innsikter er nemlig noe av det som kan eskalere veksten man opplever på en helt annen måte enn det man kan hvis man for eksempel bare prøver seg alene. Dette er et spennende initiativ som bidrar med stor verdi til de som er interessert i å virkelig lære seg mer om kryptovaluta og blokkjede-teknologi i seg selv.

Blockchangers Community bidrar med nettopp dette og er også en god kilde når det kommer til å finne flere begivenheter innenfor krypto og ikke minst når det kommer til å skape fellesskap rundt denne spennende utviklingen vi ser. Dette er begivenheter man bør prioritere hvis community er viktig og læring for deg.

Powered by Labrador CMS