Annonse

Smilende mannlig sjåfør kjører en bil mens en smilende kvinne sitter i førersetet.

Derfor kan investering i en ny bil være smart

Å investere i bil kan være en stor beslutning. Skal du velge ny eller brukt?

Den teknologiske utviklingen går stadig i raskere tempo. Vi har fått tilgang til en rekke nye produkter og tjenester som forenkler og moderniserer hverdagen vår. Spesielt gjelder dette innenfor bilbransjen, der vi stadig ser nye innovasjoner og funksjonaliteter.

Å investere i bil kan være en stor beslutning. Skal du velge ny eller brukt? Er det smart å gå for en forhandler eller kjøpe av en privatperson? I denne artikkelen ser vi nærmere på de ulike fordelene ved nybilkjøp, slik at du kan ta den beste beslutningen for deg.

Fordelene med å kjøpe en ny bil

Det kan være mange gode grunner til å velge ny bil. For det første er det et mindre behov for service og reparasjoner de første årene, og bilen er derfor enkel å vedlikeholde. I tillegg vil bilen være mer verdt den dagen du skal selge den. Nye bilder er også utstyrt med det siste innen teknologi, både når det kommer til sikkerhet og komfort, så vel som kjørelengde og utslipp.

Sammenlignet med eldre modeller vil sikkerheten i en ny bil være i en helt annen klasse. Kollisjonssikkerhet har vært et fokusområde for bilbransjen i mange år og bilene har både blitt sikrere, samtidig som de har fått mye utstyr som skal hindre kollisjoner. Ettersom en ny bil har det siste innen teknologi kan dette være med å bidra til å redusere skader og ulykker, samtidig som du kan føle deg tryggere på veien.

Nye biler har lavere utslipp enn eldre biler, noe som er bra for miljøet og bidrar til å redusere ditt eget karbonavtrykk. En ny bil kan også være mer komfortabel enn en gammel bil, siden den har nyere seter, støydemping og andre komfortfunksjoner. Dette kan gi en helt annen kjøreglede og bedre kjøreopplevelse.

Alt i alt er det mange gode grunner til å investere i en ny bil, både for din egen trygghet og komfort, og for å unngå dyre reparasjoner og uforutsette utgifter i fremtiden.

Finansiering av ny bil

Den største barrieren for mange når det kommer til å kjøpe en ny bil er prisen. Da kan leasing være et godt alternativ. Du får alle fordelene med en ny bil uten at du trenger å ta opp et stort lån.

Uansett om valget faller på leasing, en ny- eller brukt bil har Santander gode finansieringsalternativer. Hos Santander Consumer Bank kan du ta opp etbillån både ved kjøp fra privatpersoner eller fra en av de mange bilforhandlere over hele Norge som samarbeider med Santander.

Ta opp billånet ditt hos Santander Consumer Bank

Et billån kan være et godt alternativ dersom du ikke har nok oppsparte midler til å dekke hele kjøpesummen. Velger du en bank som Santander Consumer Bank er låneprosessen oversiktlig og grei.

Et billån fra Santander er et trygt og godt valg. Santander er en av de absolutt største aktørene innen bilfinansiering i Norge, så du kan trygt ta opp billånet ditt uten overraskelser eller ekstra gebyrer hos dem.

Priseksempel billån: 5,10 % nom.S/6,72 % eff, 35% egenkapital, lånebeløp kr. 150 000,- o/5 år, kostnad kr. 25 854,- totalt kr. 175 857,-

Powered by Labrador CMS