Andreas Heier skal jobbe fremover og blir forhåpentlig en farlig spiller for Storhamar og Oilers å møte i sluttspillet. Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Vålerenga ishockey forsterker angrepsspillet foran sluttspillet

Angrepsspilleren Andreas Heier (25) starter med blått på brystet så snart som mulig og har kontrakt ut sesongen.

Publisert

25-åringen er nå på vei til Oslo fra Malmö, der han har spilt for IK Pantern i Allsvenskan, det nest høyeste nivået i svensk ishockey. Heier har spilt 40 kamper for Pantern denne sesongen og står oppført med ni målpoeng.

Opprinnelig kommer Andreas Heier fra Stjernen Hockey, men forlot klubben til fordel for Allsvenskan-klubben i 2015. Heier har også spilt for Norges U20-herrelandslag.

– Vil styrke laget

– Heier er en spiller vi har stor tro på at vil passe godt inn i spillergruppa. Han er en sterk toveisspiller, som kommer til å være med på å styrke laget nå mot slutten av sesongen og inn mot sluttspillet, sier sportslig leder, Espen «Shampo» Knutsen om den nye løperen.

Hovedtrener og tidligere landslagssjef, Roy Johansen, kjenner godt til Heier. Løperen fikk prøve seg med flagget på brystet under ledelse av Roy Johansen, og har også fått noen matcher under Petter Thoresen.

Lyktes ikke i Sverige

Pantern begrunner overgangen på denne måten:

«Andreas Heier värvades till Pantern föregående säsong, men det har inte blivit succé någon av säsongerna. Den här säsongen har han stundtals varit utanför laget och därför bedömer Pantern det som att man kan släppa norske landslagsmannen».

Powered by Labrador CMS