Kasper Walther-Sneve (18) er en av fem Vålerenga-talenter som kommende sesong skal spille i Grüner-drakt.

Fem Vålerenga-talenter skal forsterke Grüner ishockey denne sesongen. — En viktig avtale for alle parter

Den nylige inngåtte samarbeidsavtalen mellom Vålerenga hockey og Grüner skal gi spillere på begge lag muligheten til å utvikle seg. Som en del av avtalen blir nå fem Vålerenga-juniorer en del av Grüners a-lag neste sesong.

Publisert

— Det er viktig å utvikle gode spillere fra egen klubb som kan prestere på toppnivå. At vi nå da får muligheten til å sende spillere til Grüner for videre utvikling er bra.

Det sa sportssjef i Vålerenga hockey, Anders Myrvold, til VårtOslo da de to østkantklubbene presenterte en nylig inngått samarbeidsavtale for kommende hockeysesong.

Torsdag ble det kjent at fem unge og fremadstormende talenter fra Jordal tar den korte trikketuren til Grünerhallen kommende sesong. De vil alle bli en viktig del av et Grüner-lag, som skal forsøke å komme tilbake til norsk hockeys øverste divisjon så raskt som mulig.

Spillere i alle posisjoner

Av talentene som blir med på flyttelasset fra starten av sesongen, er det kanskje knyttet størst spenning til 18-åringen Kasper Walther-Sneve. I sin seniordebutt for de kongeblå, scoret han nettopp hattrick mot sine nye lagkamerater rett over nytttår.

Daglig leder i Grüner ishockey, Trond-Erik Larsen (t.v) og sportssjef i Vålerenga, Anders Myrvold, er svært fornøyd med den nye samarbeidsavtalen de to klubbene har signert.

Walther-Sneve får følge av keeper Edgar Talm, backen Herman Mowe og løperkollegene Christian Lillestøl Torrissen og Casper Haugen Evensen i sort og lilla drakt komende sesong.

— Det avsettes plasser slik at disse er en del av Grüners lag på fast basis. Når en eller flere av spillerne kalles inn på VIF a-lag, så får Grüner påfyll av andre aktuelle spillere fra Vålerengas U20-lag, slik at vi til enhver tid har komplett spillerstall, forklarer daglig leder i Grüner ishockey, Trond-Erik Larsen.

Powered by Labrador CMS