Listeplass

Listeplass

Listeplass er din ultimate guide til Oslos musikkscene, kulturliv og uteliv. Hver onsdag oppdaterer Nasraldin Mohamed Ahmed og Fatos Gela deg på det nyeste innen musikk, hvor du bør dra denne uka og hva alle snakker om. Annenhver uke får de besøke av kjente fjes i studio, som deler av sine opplevelser i hovedstaden.

Drømmer for fremtiden, ønskebookinger og begravelse

13.mars.2024

I den aller siste episoden av Listeplass snakker gutta om hvilke konserter de har lyst til å få med seg i år, og hvilke bookinger de håper på. De mimrer tilbake til hvilke gjesteepisoder de husker best, og snakker om håp og drømmer for fremtiden. Tusen takk til alle som har lyttet! En podkast fra VårtOslo

Futur: Grillz, diamanter og kamobukser

06.mars.2024

Vi kjører enda en gjesteepisode, og ukens gjester er Thomas Angell og Eleonora Si-Lang som står bak butikken Futur. Futur ligger på Grünerløkka, og spesialiserer seg på smykker. Sammen snakker de om hvordan det hele startet, selve prosessen med stensetting og hvordan det er å drive butikk i hovedstaden. Husk å få med deg Thomas og Elonoras Oslo-tips, speisielt hvis du er glad i å spise ute i Oslo!

Silje Borgan: Little Big Sister, Karpe og musikkbransjen

28.februar.2024

Dagens gjest er manager og DJ Silje Borgan. Silje har lang erfaring fra musikkindustrien og startet i 2015 selskapet Little Big Sister, som i dag er management for artister som Karpe, Gabrielle, Emilie Nicolas og Cezinando. Sammen snakker de om hvordan det er på innsiden av musikkbransjen, Siljes karrierevei, og hva som har gjort at hun endte opp der hun er i dag. Hør Siljes Oslo-tips for en eksklusiv avsløring om noe du bør få med deg i løpet av de kommende månedene!

Akon til Norge, valentinskonspirasjon og Super Bowl

21.februar.2024

I denne episoden snakker gutta blant annet om Kanye West sitt nye album, Natt&Dag mot Vixen awards og at Akon kommer til Norge. Gutta har en teori om kjærester som går all in på valentinsdagen og Fatos har en overraskelse til Nasri. Du får som alltid tips om hvilke konserter du bør få med deg i Oslo de kommende ukene!

Marian Hussein: Å være folkevalgt, partipolitikk og engasjement

14.februar.2024

Dagens gjest er politiker Marian Hussein. Marian er nestleder i Sosialistisk Venstreparti og stortingsrepresentant for Oslo. Gutta får endelig spørre om alt de lurer på innen politikk, og Marian svarer på alt fra ruspolitikk og beredskap til kantinematen på Stortinget. De snakker om Marians vei inn i politikken, hennes somaliske bakgrunn og hvordan det egentlig er å jobbe som politiker.

Universal vs. TikTok, Kadetten-lineup og nær døden

07.februar.2024

Kadetten-lineupen er her, og Nasri og Fatos diskuterer hvem de gleder seg til å se, og hvem de kunne vært foruten. De snakker også om TikTok vs. Universal Music Group, Fatos gir deg sin beste Åge Aleksandersen-etterligning og Nasri har hatt en nær døden-opplevelse.

PACIFY: Å etablere seg som produsent, fremtidsplaner og Spellemann

31.januar.2024

Dagens gjest er produsent Ardijan Sopi, bedre kjent som PACIFY. Han har produsert låter for artister som Arif, Jonas Benyoub og Yasin. PACIFY ble også nominert til årets produsent under Spellemann 2022. I denne episoden snakker de om hvordan det hele startet, hvordan han har bygget seg opp som etablert hip-hop-produsent, og drømmene for fremtiden. Hør også Ardijan beste Oslo-tips!

En æra er over, Varg Vikernes-merch og Kadetten

24.januar.2024

Nasri mimrer tilbake til ungdomstiden og betydningen av Platekompaniet på Oslo City, mens norske politikere får gjennomgå i dagens episode. Gutta snakker også om Kanye Wests ironiske klesstil, og Fatos røper noe av line-upen på årets Kadetten.

Fristil Records: Å bygge opp et management, begrepet russemusikk og øst vs. vest

17.januar.2024

Dagens gjester er Michael Golombek Fjell og Adrian Aubert, som har bygget opp managementet Fristil Records. I episoden får du et innblikk i russemusikkindustrien, hvordan et management jobber og hvordan de har bygget opp Fristil. Hør også guttas beste Oslo-tips!

Epstein, snøkaos og nytt år

10.januar.2024

Listeplass går inn i det nye året med prat om Epstein-lista, spekulasjoner rundt om det faktisk er mulig å kansellere Kanye West/Ye og en varm anbefaling av en av Oslos nye klubber. Fatos kommer med breaking news om fotballverdenen, og som vanlig blir du oppdatert på Oslo-konsertene du må sikre deg billetter til de kommende ukene.

Bonusepisode: Listeplass oppsummerer 2023!

03.januar.2024

Nytt år, nye muligheter! Men først skal vi se tilbake på det gamle. I denne bonusepisoden oppsummerer gutta fjoråret. Hvilke konserter husker de best? Hvordan var festivalsommeren? Og hva var det alle snakket om i 2023?

Moren Din Records: Underground hip-hop og damer i industrien

20.desember.2023

Ukens gjester er kvinnekollektivet Moren Din Records. Sammen snakker de om hvordan det er å være et kvinnelig musikkollektiv i en mannsdominert industri, hvordan man går frem for å lage musikk og å finne samarbeidspartnere og styrken av å finne sin gjeng. Hør også Moren Din sine topp tre Oslo-tips for spisested, shopping og uteliv!

Karpe, Paradise og animerte rumper

13.desember.2023

I denne episoden får du blant annet høre gutta diskutere hvorfor det går så dårlig med VIF, en hyllest til Karpe, og Nasris tanker og spekulasjoner rundt GTA VI. Som alltid får du de hotteste tipsene til kommende konserter i hovedsstaden!

Haddy Ceesay: Modellkarriere, moral og bagsexual

06.desember.2023

Dagens gjest er Haddy Ceesay. Sammen snakker de om modellkarrieren, entreprenørskap og å verne om verdier fra egen kultur. Hør også Haddys topp tre Oslotips for mat og uteliv!

P3 Gull, P. Diddy og Nasri konspirerer

29.november.2023

I denne episoden får du høre om årets P3 Gull, Nasris konspirasjon om den politiske venstresida, gutta hyller Arif, og slakter P. Diddy. Som alltid får du de beste tipsene på kommende konserter i Oslo!

Segertåget: Russemusikk, topp 10 og liveshows

22.november.2023

Ukens gjester er Segertåget. De snakker om hvordan det er å lage og produsere russemusikk, gleden av liveshows og hardt arbeid. Hør også episoden for guttas beste Oslo-tips!

Danby, Kåffa og Oslo-quiz

15.november.2023

Det er en ny uke, og gutta tar deg gjennom det du trenger å vite for å henge med på både musikk, kultur og uteliv i Oslo. Nasri er skuffa over Grammy-nominasjoner, de snakker om Danby Chois TikTok-stunt, og Oslos nye Eliteseriehåp, KFUM. Som alltid får du servert konsertguiden, som gir deg svar på hvilke konserter du må få med deg de neste ukene i hovedstaden. Og, den helt nye spalten, Oslo-quiz!

Larsiveli: Debutalbum, tiktok og bitterhet

08.november.2023

Larsiveli er dagens gjest. Sammen snakker de blant annet om hans aktuelle debutalbum, "Bitterhetens Hotell", hvordan musikk kan brukes til å bearbeide følelser, og om hvordan TikTok er helt nødvendig for å etablere seg som artist i dag.

Sorg, influenseres rolle og rottekarikatur

01.november.2023

I denne episoden snakker gutta om sorg, influenseres samfunnsansvar, LSKs rottestunt og den nye boka til Arif. I tillegg får du som alltid Oslos musikguide, som gir deg svaret på hvilke konserter du bør få med deg den kommende uka!

Leo Ajkic: Tilhørighet, Kamelen og børek

25.oktober.2023

Dagens gjest er Leo Ajkic. Gutta snakker om Leos karriere som programleder og manager, hans første møte med Oslo og tilhørighet til hjemlandet. I tillegg får du Leos musikk- og Oslo-tips.

Tony Yayo, Henrik Viken vs. woke og Drake skuffer

18.oktober.2023

I denne episoden diskuterer gutta blant annet woke-kultur og Henrik Viken, og det nye Drake-albummet som endelig har blitt sluppet og. Som vanlig får du ukas hotteste anbefalinger på hvor i Oslo du bør dra for å få med deg de beste konsertene!

Gjest: Makosir

11.oktober.2023

Dagens gjest er EP-aktuelle Makosir. Gutta snakker om det å vokse opp som gryende artist i Oslo, å være kristen i bransjen og hvorvidt Tiktok endrer måten vi lager musikk på. I tillegg deles det ut to billetter til Makosir-konserten på Parkteateret den 20. oktober!

SIAN på Mortensrud, konsertuka i Oslo og ticket giveaway!

04.oktober.2023

Nasrii og Fatos gir deg ukas Oslo-tips, og fasiten på hvor du bør dra for å få en fet konsertuke i Oslo! Gutta diskuterer også urørt-finalen, ukas win og ukas loss. I tillegg gir vi bort to billetter til Club Gela 6. oktober, hør hør!

Gjest: Nathan «Nate» Kahungu

27.september.2023

Programleder Nathan «Nate» Kahungu er dagens gjest. Gutta snakker om hip-hop-Oslo back in the days, det å være et forbilde, og Nate deler sine tre beste Oslo-tips.

by:Larm, Fatos klikker på t-banen og shoutout til Sindre!

20.september.2023

Hjertelig velkommen til første episode av Listeplass, en podkast om musikk, kultur og uteliv i Oslo. Nasrii og Fatos har vært på by:Larm, og drar deg gjennom line-upen. Var det bedre før, eller har de bare blitt eldre? Hør to politiske amatører prøve å forstå seg på politikk, og ikke minst dele sine hotteste Oslo-tips de kommende månedene.

Listeplass: Kommer onsdag 20. september!

14.september.2023

Listeplass er din personlige Oslo-guide innen musikk, kultur og uteliv. Første episode kommer onsdag 20. september! Hør Listeplass der du hører på podkast.

Powered by Labrador CMS