Annonse

Slik kan du bestille profilartikler til bedriften din

Oslo er ikke bare Norges hovedstad, det er også hjemmet til en rekke bedrifter her i landet. Disse leter stadig etter flere måter å markedsføre seg smart på, for å tiltrekke seg potensielle kunder over en rekke plattformer. I denne sammenhengen har profilartikler blitt svært populært, og mange bedrifter er interesserte i å skaffe seg det.

Hva er profilartikler?

Nå lurer du kanskje på hva profilartikler er, og hvorfor det kan være en god investering for en bedrift. Profilartikler er ganske enkelt ulike produkter som bedrifter kan personliggjøre med egen logo og bedriftsnavn. Noen produkter kan også få egen bestemte farger, slik at de passer til bedriften din. Disse kan brukes i en rekke forskjellige sammenhenger, for eksempel på messer der man kan dele ut produkter til folk som er interesserte.

Man kan også gi de ut til ansatte slik at de kan bruke de i offentligheten, og dermed vise logoen deres til forbipasserende. Man kan for eksempel lage ryggsekker med logo, som ansatte kan bruke til og fra jobb for å vise hvor de jobber, og fordi det er praktisk.

Stort utvalg

Du er nok kjent med noen slike produkter fra før. Det er typisk reflekser, vannflasker, handlenett, penner og drops som blir gitt ut, men det finnes enormt mange fler profilartikler å velge mellom. Du kan selv velge i det store utvalget, og plukke ut artikler som man faktisk ønsker å bruke i hverdagen, og som matcher til det bedriften din driver med. Det kan være alt fra kjøkkenutstyr og sportsartikler, til søtsaker eller spill. Det er helt opp til deg hva du velger, og du står også fritt til å bestemme hva som skal trykkes på artiklene.

Bestilling av artikler

Dersom profilartikler er noe som kunne vært gunstig for din bedrift, så kan du gå igang med å bestille det nå. Først og fremst så må du bestemme deg for hvilke artikler du ønsker å bestille. Velg noen som passer godt til bedriften din, og som du tror mottakerne kommer til få bruk for. Deretter kan siden du bestiller fra hjelpe deg med å skisse ut hvordan produktene skal se ut, slik at du får de akkurat slik du ønsker. Det er også opp til deg å velge hvor mange produkter du trenger av hver, og her kan du få mengderabatt! For å forsikre deg om at produktet er akkurat slik du ønsker, så kan du bestille et testprodukt hjem til å starte med.

Powered by Labrador CMS