Annonse

En silkemyk berøring for hår og hud når du sover

Å sove i en myk og komfortabel seng er som å ha en avslappende drøm, spesielt når det bidrar til å forbedre utseendet til håret og huden din.

Bambus og silke sengetøy blir mer og mer populært på grunn av disse ønskede effektene. Når du kombinerer det med de riktige hårproduktene kan du få fantastiske resultater i håret ditt som kan etterligne utseendet til silken.

Hvis du bekymrer deg for at silke kommer fra dyr, kan du bruke bambus sengetøy fra Hairlust i stedet. Begge føles ganske likt.

Noen fordeler som silke og bambus har som materiale er at de er allergivennlige, friksjonvennlige, fuktighetsbevarende, pustende, temperaturregulerende, strykefrie, slitesterke og antibakterielle. Det passer for alle, spesielt for personer som har svært sensitiv hud eller noen som ønsker å unngå dårlige hårdager.

Hvorfor slike og bambus hjelper håret?

Silke og bambus er en renere overflate å sove på på grunn av dens ikke-absorberende egenskaper, og lar håret ditt låse inn mer fuktighet, holder de naturlige oljene intakte og tilfører ikke andre uønskede rester fra tidligere netter.

Bambus og silkeputevar hjelper hårets helse ved å redusere friksjonen. De naturlige egenskaper, som den glatte overflaten, bidrar til å redusere friksjonen på håret mens du sover. Den glatte teksturen gjør at håret glir over det mens du hviler.

Folk med krøllete vil være særlig glad neste dag de våkner opp fordi silke og bambus holder på fuktigheten og redusere krusete hår på grunn av de nevnte grunner. Det er derfor et godt valg for folk med krusete, tørt eller skadet hår.

Hva med hud?

Å sove på et silke og bambussengetøy kan faktisk forhindre dannelsen av fine linjer og rynker. Huden er mindre sannsynlig å rynke fordi den glatte overflaten reduserer friksjonen mellom huden og sengetøy, og reduserer derfor sjansene for rynker.

Fordi silke konserverer fuktigheten kan det hjelpe huden å bli mindre tørr.

Hvordan ta vare på silkesengetøy

Både silke og bambus er delikate materiale, derfor må det vaskes med spesialvaskemiddel med en svært forsiktig program med lav vasketemperatur. Bruk et ull eller silke program som holder 30-40 grader. De slipper smuss lettere enn andre materialer. Eller så du kan også vaske den med hendene hvis du føler deg veldig beskyttende overfor ditt nye, luksuriøse sengetøy.

Fordi silke og bambus er et organisk materiale med gode selvrensende egenskaper, trenger du ikke å vaske det like ofte som sengetøy laget av andre materialer. Luft de ofte for å holde dem rene så lenge som mulig slik at du kan unngå å nuppe det.

Powered by Labrador CMS