Stavangers Ludvig Hoff jubler for sin 0-1-scoring under eliteseriekampen i ishockey mellom Vålerenga og Stavanger i Furuset Forum lørdag. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

VIF ishockey tapte så vidt mot Stavanger, som klatret til topps

I går ble Vålerenga slått 2-1 hjemme på Furuset Forum. Seieren var Stavanger-lagets femte strake denne sesongen.

Gjestene fikk en pangstart på kampen. Ett minutt og 19 sekunder var spilt da Ludvig Hoff satte inn 1-0-målet etter nydelig forarbeid av David Morley.

Så ventet to jevne og tøff perioder. Det ble ikke scoret noen mål i resten av første periode eller i midtperioden.

Først etter 47 minutter smalt det igjen. Morley noterte en ny assist da han la opp til Dan Kissels 2-0-scoring.

Vålerengas Jonas Oppøyen ligger nede med skade etter en takling fra Mathias Trettenes (t.h). Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Nesten mål for VIF

Vålerenga nektet å gi opp og fikk betalt for strevet. Det sto 50.51 på kampuret da Christoffer Berger reduserte for vertene i overtall. Han vippet pucken i mål etter at Daniel Sørvik hadde skutt fra blålinjen.

VIF kom nær en utligning i sluttminuttene, men Stavanger holdt unna og berget 2-1-seieren.