Om oss

 

 

Velkommen til VårtOslo

vegard-velle Redaktør: Vegard Velle er tidligere journalist i Fagbladet (Norges største fagtidsskrift), Fontene og NRK. Han har gitt ut bøkene En annen verden er mulig (Forlaget Oktober) og De nye korstogenes tid (Spartacus forlag).

redaktor@vartoslo.no
932 56 832

tarjei-olsen Nyhetsleder: Tarjei Olsen har jobbet som journalist i osloavisa Ditt Oslo og som norgeskorrespondent for nyhetsbyrået IPS, samt redigerer magasinet What’s On Oslo.

tarjei.olsen@vartoslo.no
907 39 852

alexander-haraldsen Annonseansvarlig: Alexander Haraldsen er gründeren bak Forbrukervalget og salgssystemet Reportoffice. Han har bakgrunn fra Markedshøyskolen.

annonse@vartoslo.no
406 77 771

Torun Berg Annonseansvarlig: Torun Berg har bakgrunn som selvstendig næringsdrivende, butikkoordinator, sosiale medier-ansvarlig og salgssekretær. Hun er utdannet fra BI.

torun.berg@vartoslo.no
467 75 070

Redaksjonsråd: Erling Lae, Rune Gerhardsen, Sunniva Gylver, Guro Sibeko, Aina Kristiansen, Dana Jdid, Mohamed Ali.

VårtOslo er avisa for deg med hjerte for Oslo. Vi gir deg Oslo-hverdagen, fra der du bor, jobber eller går på skole. Derfor skildrer vi heller det som skjer på Josefines vertshus, Sagene lunsjbar og Vålerenga vertshus enn det som foregår på Spektrum, Rockefeller eller Sentrum scene.

Journalistikken vår ønsker å fortelle hvem som rammes eller nyter godt av de politiske beslutningene og hvilke interesser som står bak. Det betyr at vi heller snakker med oslofolk flest enn med eksperter og talspersoner.

Vi ønsker at folk selv kan være med å formulere sine problemer og komme med sine egne løsninger. Vi ønsker å opplyse om og rette en maktkritisk finger mot tjenestene i det kommunale velferdstilbudet, mot den rivende boligutviklingen og mot uverdige forhold i arbeidslivet. Vi ønsker å informere deg om og gjøre deg klokere på de små og store hendelsene som fargelegger byen vår hver dag.

Redaksjonen har fått støtte fra Fritt Ord. Ellers kommer inntektene våre fra annonsørinnhold.

VårtOslo arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.