Om oss

 

 

Velkommen til VårtOslo

vegard-velle Redaktør: Vegard Velle er tidligere journalist i Fagbladet (Norges største fagtidsskrift), Fontene og NRK. Han har gitt ut bøkene En annen verden er mulig (Forlaget Oktober) og De nye korstogenes tid (Spartacus forlag).

redaktor@vartoslo.no
932 56 832

tarjei-olsen Nyhetsleder: Tarjei Olsen har jobbet som journalist i osloavisa Ditt Oslo og som norgeskorrespondent for nyhetsbyrået IPS, samt redigerer magasinet What’s On Oslo.

tarjei.olsen@vartoslo.no
907 39 852

alexander-haraldsen Annonseansvarlig: Alexander Haraldsen er gründeren bak Forbrukervalget og salgssystemet Reportoffice. Han har bakgrunn fra Markedshøyskolen.

annonse@vartoslo.no
406 77 771

Torun Berg Annonseansvarlig: Torun Berg har bakgrunn som selvstendig næringsdrivende, butikkoordinator, sosiale medier-ansvarlig og salgssekretær. Hun er utdannet fra BI.

torun.berg@vartoslo.no
467 75 070

Redaksjonsråd: Erling Lae, Rune Gerhardsen, Sunniva Gylver, Trude Ringheim, Aina Kristiansen, Dana Jdid, Mohamed Ali.

VårtOslo er avisa for oss med hjerte for Oslo. Vi gir deg Oslo-hverdagen, fra der du bor, jobber eller går på skole. Vi ønsker at du skal kjenne deg igjen i og brenne for de sakene vi publiserer.

VårtOslos oppgaver er å opplyse, styrke folks identitet til byen, være maktkritiske og slippe til flere stemmer i ordskiftet.

Heller enn ukritisk å gjengi politiske utsagn eller referere til beslutninger i byutviklingen, ønsker vi at journalistikken vår skal sette i sentrum de menneskene utviklingen angår.

Derfor vil vi at folk selv skal være med å formulere sine problemer og komme med sine egne løsninger på disse. Vi ønsker å informere deg om livet på grasrota og gjøre deg klokere på de små og store hendelsene som fargelegger byen vår hver dag.

Redaksjonen har fått støtte fra Fritt Ord. Ellers kommer inntektene våre fra annonser. VårtOslo arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.