Grüner jubler, Asker skjærer tenner. Foto: Bjørnar Morønning

Dagen da Grüner ishockey sjokkerte norgesmester Frisk og vant 6-3

Grüner sto for en stor overraskelse i eliteserien ishockey torsdag da regjerende norgesmester Frisk Asker ble slått 6-3. Det ble en fest av en kamp. Se alle fotoene.

Grüner tok sin første seier siden oktober. Tidligere i sesongen har oslolaget slått bare de to lagene nærmest dem på tabellen, Narvik (i serieåpningen) og Manglerud Star.

Frisk ledet oppskriftsmessig ved første pause etter et overtallsmål signert Viktor Granholm, men norgesmesteren fikk sjokkbehandling i midtperioden. Da scoret Niklas Sundfors, Trym Auren, Marius Carho Hansen og Jesper Öhrvall i tur og orden, og tabelljumboen ledet 4-1.

Mål på straffe for Marius Carho Hansen. Foto: Bjørnar Morønning

Tredje seier for Grüner

Gjestene reduserte to ganger før halvspilt 3. periode og så ut til å skulle vende kampen, men i stedet satte Hansen inn 5-3 på straffeslag etter selv å ha blitt hindret ulovlig da han var alene gjennom. Öhrvall kom rett inn fra utvisningsboksen og fastsatte resultatet i tomt bur 27 sekunder før slutt.

Grüner tok sin tredje seier på 25 kamper og er oppe i 10 poeng. Det er fortsatt ti poeng opp til Manglerud Star på plassen foran og 17 til Narvik på den siste sluttspillplassen.